Management Doeke

The best way of learning about anything is by doing.

Doeke

Music is the medicine of the mind.

Privacy verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

 

Managementdoeke kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Managementdoeke, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Managementdoeke verstrekt. Managementdoeke kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

WAAROM MANAGEMENTDOEKE GEGEVENS NODIG HEEFT

 

Managementdoeke verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Managementdoeke uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG MANAGEMENTDOEKE GEGEVENS BEWAART

 

Managementdoeke bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

 

Managementdoeke verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Managementdoeke heeft Google GEEN toestemming gegeven om via Managementdoeke verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN.

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Managementdoeke@gmail.com. Managementdoeke zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

 

BEVEILIGEN

 

Managementdoeke neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Managementdoeke maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Managementdoeke verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Managementdoeke op via Managementdoeke@gmail.com.

www.managementdoeke.be is een website van Managementdoeke.

CONTACT

managementdoeke@gmail.com

tel +32 477 541 912

© 2019 -