Party Band

De meesten onder jullie zullen het zich waarschijnlijk al lang niet meer herinneren, maar in de jaren ‘60 waren ze één van de bekendste en populairste balorkesten van de lage landen.
Tot er in 1965 plots en totaal onverwacht een einde kwam aan een muzikaal tijdperk… Fons en die van Ons gingen uit elkaar en alle muzikanten besloten hun eigen weg te gaan.

Toeval of niet… nu, exact 50 jaar later, komen ze elkaar terug tegen en wonen ze allemaal in hetzelfde rusthuis (“De grijze muis”). Herinneringen komen weer boven, dromen worden van onder het stof gehaald en nieuwe plannen worden gesmeed.
En met succes … want na 50 jaar staan ze terug op de planken… en hoe!
Fons en Madeleine voelen zich opnieuw euh… jong, en samen met hun vaste muzikanten zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten, en als het eventjes meezit ook de wereld te veroveren.

Onder de noemer “jeugdig enthousiasme” of “oud zot”, flitsen tijdens de show de hits van “vroeger en nu” zo aanstekelijk onweerstaanbaar voorbij uw neus, oren en ogen dat stilstaan zelfs geen optie meer is!

Meer dan ooit staan Fons en die van Ons garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment, humor en show!

Laat u verrassen door de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen, laat u verrassen door Fons en die van Ons!

 

Repertoire

Van slow tot pop · van pop tot rock · van rock tot party

CONTACT

managementdoeke@gmail.com

tel +32 477 541 912

© 2019 -